top of page

TIDSBESTILLING

Book din tid til fysioterapi, K-laser og massage her.

 

FYSIOTERAPI, K-LASER OG MASSAGE TIL DIG

VELKOMMEN HOS JERNE FYSIOTERAPI 

DIN K-LASER SPECIALIST 

Jerne Fysioterapi er en autoriseret privat klinik i Esbjerg. Min vision er at arbejde med høj kvalitet i forhold til gener og skader i bevægeapparatet. Jeg arbejder tværfagligt og sørger for at du får den bedste behandling.
 
Hos Jerne Fysioterapi, gør vi jeg umage for at finde årsagen til problemet. Det betyder, at vores behandling skal have effekt og resultere i bedring. Hos os bringer vi alle vores kompetencer i spil for at hjælpe dig.
Vi vil løbende evaluere behandlingsformen i samarbejde med dig og kigge på, hvorvidt det er et positivt forløb og om behandlingen skal forsættes.
Hos Jerne Fysioterapi arbejder jeg med forskellige kompentencer og et højt fagligt niveau, hvor vi sammen arbejder mod ét fælles mål - Nemlig DIG, som patient.

Når du kommer til Jerne Fysioterapi, vil jeg gøre mit bedste for at du skal føle dig godt tilpas, og jeg ønsker at du som patient, får en god oplevelse hos mig. 

VORES MANTRA 

MERE END BARE FYSIOTERAPI

HOS MIG SER VI PÅ LANGT MERE END DET DER GØR ONDT PÅ DIG, NÅR DU KOMMER TIL MIG FØRSTE GANG. JEG  ARBEJDER HELHEDSORIENTERET OG ARBEJDER UD FRA EN TILGANG, HVOR KROP OG SIND BETRAGTES SOM EN HELHED. JEG SØGER ÅRSAGEN BAG PROBLEMATIKKEN, FOR AT FÅ KROPPEN TIL AT FUNGERE OPTIMALT.

JEG GØR TINGENE LIDT ANDERLEDES. DET BETYDER OGSÅ, AT JEG HJÆLPER MANGE SOM KOMMER TIL MIG  FOR EN "SECOND OPINION" OG MANGLER SVAR, DE IKKE HAR KUNNE FÅ ANDRE STEDER.

JEG SIGER TINGENE SOM DE ER. HVIS JEG IKKE HAR MULIGHED FOR AT HJÆLPE DIG MED DEN RETTE BEHANDLING - SØRGER JEG FOR AT FÅ DIG VIDERE TIL NOGLE DER KAN.

JEG SÆTTER EN HØJ FAGLIG STADARD, KOMMINIKERE MED DIG I ØJENHØJDE OG INDDRAGER DIG I HELE BEHANDLINGSFORLØBET. 

 

EN LÆGEHENVISNING HOS MIG ER IKKE NØDVENDIG

JEG SATSTER PÅ KVALITETEN I MIT ARBEJDE - JEG ARBEJDER UDENFOR DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING OG DER EGENBETALING PÅ BEHANDLING 

DU HAR MULIGHED FOR AT BRUGE DIN SUNDHEDSFORSIKRING HOS OS 

COVER .jpg

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN 

SPECIALIST I LASERBEHANDLING 

MINDRE SMERTE - MERE AKTIVITET - ØGET LIVSKVALITET

JERNE FYSIOTERAPI

bottom of page