top of page

     Forsikringer og danmark

"SYGEFORSIKRING" DANMARK

Er du medlem af "sygeforsikringen" danmark er det muligt at modtage tilskud herfra. Jerne Fysioterapi samarbejder med "sygeforsikringen"  danmark, så dit tilskud vil blive overført elektronisk ved betaling.

Du vil modtage sammen tilskud uanset, hvilken gruppe du er i.

 

Tilskud fra "sygeforsikring" danmark

Første konsultation: kr. 133.-

  Alm. behandling:  kr.  88.-

Fysioterapi i Esbjerg - Jerne Fysioterapi - "sygeforsikring" danmark

SUNDHEDSFORSIKRING

Hos Jerne Fysioterapi samarbejder vi med de fleste forsikringsselskaber blandt andet er vi en del af behandler-netværket hos Nordic Netcare. Kontakt os for at høre om vi samarbejder med din sundhedsforsikring.
Som en ekstra service tilbyder vi at afregne direkte med din forsikring. 
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 

Har en statsautoriseret fysioterapeut automatisk overenskomst med den offentlige sygesikring?

– Nej, en overenskomst kan tilfalde en statsautoriseret fysioterapeut, hvis klinikken, han eller hun arbejder på, ønsker at ansøge om det og bliver godkendt, eller hvis klinikken køber overenskomsten af en anden fysioterapeut. Dette er noget der er yderst sjældent og ikke noget der sker. 

 

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikring danmark?
– Ja, hvis du er medlem af Sygeforsikring danmark og du får tilskud til fysioterapeutisk behandling, indberetter vi gerne dine ydelser automatisk efter endt behandling - MEN husk at sige det til din behandler på klinikken. 

 

Kan jeg bruge min henvisning hos Jerne Fysioterapi?

– Vi kan bruge din henvisning til at hjælpe med at diagnosticere din problematik - MEN den giver ikke dig tilskud fra det offentlige til behandling hos os.

 

Er en fysioterapeutisk klinik med overenskomst bedre end en uden overenskomst?

– Der er ingen sammenhæng mellem kvalitet og overenskomst. En klinik med overenskomst får reguleret et bestemt antal patienter. En privat kliniks eksistens er alene baseret på kvalitet og omtale.

SPECIALIST I LASERBEHANDLING 

MINDRE SMERTE - MERE AKTIVITET - ØGET LIVSKVALITET

JERNE FYSIOTERAPI

bottom of page